Традицијата продолжува

 
Гостилница Кај Злате Пролет ја комбинира традиционалната и модерна кујна и тоа ја прави оваа гостилница повеќе од 25 години омилена кај гостите
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Уживајте во пријатниот и топол амбиент на "Гостилница Kaj Злате пролет", место со долгогодишна традиција и особена популарност меѓу уживателите на добрата храна!

Ќе ве пречека расположен и услужлив персонал, кој ќе ви понуди професионална услуга. Ќе имате можност да уживате во неверојатно вкусна храна приготвена од вистински професионалци, во друштво на вашите најблиски и чаша добро вино/пиво или пак сок.
"Гостилница Kaj Злате пролет" e традиционален и воедно модерен ресторан и нуди:

 
 
 
 
 
 
Кетеринг услуги
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Голем избор на сендвичи
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Голем избор на салати
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Голем избор на чорби
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Резервации

 
 

Резервирај маса

 
Барање за состанок:
Датум:
Избери време:
Не можеме да пронајдеме времеОставете ги Вашите детали
Пополнете ги информации за контакт
Резервиравте успешно. Ќе бидете известени за потврда на Вашата резервација.
 
 
 

Контактирајте нѐ

 

Работно време